Menu

Com perdre respecte als mossos d’esquadra

October 6, 2009 - fun
El passat cap de setmana, de camí a França (a la mainparty), em va passar una cosa si mes no curiosa, que ha desenvocat en la meva total pèrdua de respecte per el “cos” dels mossos d’esquadra.

Resulta que anàvem per una autopista, i ens apropàvem al peatge, jo començo a reduir, i m’adono que volia anar per un carril que estava mes a la dreta, per tant, poso l’intermitent i em preparo per fer el gir (redueixo). Al costat tenía un furgó dels mossos, i veig com redueixen mes que jo, per tant, interpreto que m’estàn deixant passar… CRAAAASO ERROR!, ja que jo vaig accelerar per adelantar-los, i poder-me posar al carril del peatge que m’interessava.

Total, que els mossos peguen un altre ‘acelerón’, i es posen a la meva esquerra, eren 2, el que conduïa, que portava ulleres de sol, i el “compi”, que es veia un tipus bastant normal. Al posar-se a la meva esquerre, el que conduïa em comença a dir que he comès una imprudència… i jo flipant, dic que he interpretat que m’havien deixat passar i habia indicat el gir amb els intermitents (a mes, que això havia passat a 20-30Kmh…).

No li dono mes importància, i passo el peatge, i al sortir me’ls trobo amb les llums de la furgoneta, i fent-me indicacions d’anar a la cuneta de l’autopista…. ja estem!
Els tios, sene pensar-s’ho, aturen tot el tràfic de la sortida de la autopista, per poder anar a la cuneta (toma ya!!!, això si que és una imprudència de collons!!).

A la cuneta, em tornen a repetir que he comès una imprudència i que, lo pitjor de tot, han vist que em reia (cosa que no era certa)!! I això es notava que li feia mal al mosso de les ulleres de sol. Es veia que m’havia vist riure, i això li feia bullir la sang!!! aixi que, mostrant la seva xulería em va demanar els papers del cotxe i el carnet de conduir, i em va dir que m’esperés.
Total, que jo espero i espero, i li dic al altre mosso que creia que s’equivocava, i que jo no havia comès cap imprudència perquè m’havien deixat passar ells, i que, ni de conya, m’havia rigut. Aquest altre mosso, que tenia pinta de estar mes calmat, em va dir que no podia fer res, i que el seu company ho estava mirant, que m’esperés. Vamos, la típica contestació de funcionari.
Al cap de uns minuts, el mosso de les ulleres em diu que no em posa una multa ja que pujava a 300euros i la creia massa ‘accessible’ (suposo que es referia a excessiva). I, com perdonant-me la vida, em va dir que marxés.

Total, que per mi el mossos han perdut tot el meu respecte, o van de un sobrat “que t’hi cagues”, o van en plan “funcionari” (jo faig lo mínim, i no vull complicar-me la vida).
Lo pitjor de tot, es que ELLS si que cometen imprudències! però clar.. es LA Autoritat!! ni se t’acudeixi dir-lis res!! VAYA OUS QUE TENEN!!!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.