Menu

La Mala llet de la gent

November 18, 2008 - fun
Últimament estic cansat de la mala llet d’algunes persones, tots amb chismorreos de “què ha dit aquesta persona”, o “què a fet aquella altra”, buah, no puc mes i estic fart, a veure si la gent es deixa de tonteries i es preocupa mes per ser feliç ell mateix!
Jo mateix reconec que a vegades m’agrada comentar alguna que altra xafarderia, però últimament ja és massa, no se què passa últimament que tothom sembla que s’hagi convertit en editor del HOLA o algo aixi! A veure si ho enteneu tots de una vegada: deixeu-vos de subtileses, foteses, malentesos, mals rotllos, i demés xorrades, perque no van amb mi.
Els que em coneixen saben que no m’agrada anar amb segones, i que soc directe i ho dic tot tal i com raja. I si algú li senta malament, mala sort.

I ara… a continuar barrallant-me amb el SDK del iphone!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.