Menu

Zoom Zoom!!

August 14, 2008 - fun
Patapam!!!

M’he comprat un cotxe: el Mazda 3!! el vaig conduir durant un matí sencer per tota Barcelona i em va agradar molt!! ara sol falta esperar a que me l’entreguin, ja que entre que me’n vaig de vacances i tot, no el tindré fins a finals d’Agost, i després… a fer km!!Per qui li interessi, he pillat el model Sportive 5 portes, 2.0 i 150CV (benzina, aka el vampiro!), de color negre amb els extres de sensor d’aparcament, cable d’iPod i aleró, a tope!!!
Tags:

One thought on “Zoom Zoom!!

drumu

arfff arffff tinc unes ganes de veure’l!! 😀 es demasié x_X

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.