Menu

La crème de la crème

August 30, 2008 - fun
Avui estava per cotxeres i he agafat uns DVD’s de curts de la Marató de cinema fantàstic i de terror que es celebra cada any… i m’ha picat la curiositat per veure pelis ‘cutres i de sang’, tipus ‘el vengador tóxico’, ‘reanimator’, etc… i ves per on, youtube ha saciat la meva sed (i sobradament, per cert), amb la peli mes cutre i amb mes sang i fetge que he vist mai: Machine Girl!!! Una peli japo, que bueno… l’argument és el de menys!!

Tags:

4 thoughts on “La crème de la crème

marinayang

Bon dia!
Això del ciberespari és increible!
Ara mateix t’afegeixo als meus links.

Reply
Pere Felices

Què fort tu per aquí!!!!!!

T’afegeixo als links tmb! 😀

Reply
drumu

jajaja festivalll!! pero que cutre la tits perforeitor!!! fuf esque no hi ha tròs que digui bah que light. Quin fàstic el tros 00:54 >_<

Reply
Anonymous

Hola amigo, encontre tu nick del foro de POCKETPC, sabes yo tambien tengo un ACER N10 pero quisiera pasarlo a español porque esta en otro idioma… como lei en el foro de que tu lo habias hecho porfavor me puedes decir que pasos realizar y que programas usar…yo nunca he hecho copia ni instalacion de ROMs, salvo a un movil motorola c650 viejito, pero ayudame porfavor.

te dejo mi correo para conversemos,

jeanvalu@hotmail.com

gracias y escribeme porfavor

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.