Menu

El Emulador del iPhone no té suport de OpenGLES

March 25, 2008 - apple, code
Desastrós!!!!

El emulador del iPhone que ve amb el SDK oficial no té suport de OpenGL-ES!!! és increible!!, però si tota la interfície (diria) que va amb OpenGL! com pot ser que no pugui ni tan sols inicialitzar una finestra de OpenGL amb el emulador???
Per el missatge d’error, sembla que la (cara) solució és comprarse un iPhone/ipod Touch i connectarlo al mac… però això no és viable!! amb PocketPC ja passava això i de totes les HORES i HORES que m’he passat programant en pocketPC casi mai vaig usar el dispositiu real (tot i que el tenia), però a la llarga no és pràctic… el que volem és un simulador, però un simulador que ho emuli TOT senyors, no em vinguin amb milongues de que la part de OpenGL-ES no la poden simular pq no m’ho crec!!

A més, encara tinc que enterarme be del rollo del certificat digital que Apple tha de dornar per poder fer applicacions per iPhone… pq com s’hagi de pagar… ho tenen clar els de apple que pagaré per poder fer demos en iphone!! ademes, que tenen que ser revisades per ells… thsss!!, no flipen ni res!!
Per si de cas, aniré mirant-me el SDK no oficial…. 🙂

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.