Menu

back from india!!!

March 21, 2008 - fun

Hola a tots!!

Afans seguidors del meu blog!! se que heu patit molt perque no posava posts!!! però tranquils!! les vostres pregàries han sigut escoltades i això no passarà mai mes!!! simplement, estava molt liat amb la nova feina per trobar estones per escriure posts, però això s’ha acabat!, ja torno a estar a tope!!
A la nova feina estem tots bastant liats: és un nou projecte, som un equip bastant gran i tenim bastantes persones al càrrec, o sigui que aquests 2 primers mesos han sigut durillos, i la feina està sortint per tot arreu, però amb organització, tot acava tirant endavant!

Aquestes darreres 3 setmanes he anat a la India per motius de feina, de visita a la empresa Wipro. Wipro s’encarrega de proporcionar serveis de IT a Zurich, i com tot està començant, un company i jo a veure la gent, donar seminaris, etc… vamos, el que diriem “veure com està el patio”. La idea que m’enporto és molt positiva, però no fa falta entrar en els detalls… aqui em limitaré a explicar el que he vist del país, la gent, posar fotitos i tot això… 😀

Estic preparant una “cole” de fotos i videos, de les casi 800 que vaig fer 😛

Tags:

One thought on “back from india!!!

Anonymous

800 fotos?!! que bèstia que ets, jeje. Ja aniràs posant-les mica en mica (no totes clar xD). Espero que hagi anat molt bé per aquells móns i que no vagis molt atrafegat amb la feina i que puguis actualitzar una mica més el blog que el tenies molt mort. Benu, jo millor no dic res, perquè ara també aniré més liada amb la nova feina.

.Ego.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.