Menu

Canvi de feina!!

May 30, 2007 - fun
Oleee!! potser a tots us es igual, pero ho tenia que dir (que caray! és el meu blog!!)!!

He canviat de feina!!!!! He deixat de treballar a Cirsa, per posarme a currar a Nte (Nuevas Tecnologías Espaciales), tot i que no faig res dedicat al espai, ja que estic al sector mèdic, probant uns analitzadors de sang…. i bueno, rollos que no venen a cuento 🙂
De moment.. agraïr des d’aqui als companys de Cirsa, que la meva estancia allà la han fet super agradable. M’ho he passat de Puta Mare allà, i la festa que vam fer de comiat va ser la ostia!! va ser un “back to the roots” amb taja inclusive! en fi, espectacular!!!!!
Sol espero que allà on vaig em trobi uns tios/ties tant de puta mare com el Xevi, la Helena o el Jose Luis, i més que em deixo!!! (i algunes que expressament no em deixo).
De moment el curro on estic pinta molt més professional, un clima super bo i …. bueno, ja aniré explicant…. no voldria avançar aconteixements!!

Ara… a per la festa de comiat del Xevi!!!… a veure si el Luismi s’anima d’aqui poc tambe…. i la Helena… bueno, és cosa seva 😉

fins una altra companys!!! (aviat, espero) 🙂

Tags:

3 thoughts on “Canvi de feina!!

Anonymous

Pere, pere… q em toques la fibra… q tinc sensibilitat!!!! eis, q ja m’han dit q estàs com un reietó!!!! Et mereixes un canvi d’aires. Ànims i a disfrutar del sol i les finestres.

Un plaer haver coincidit en aquesta vida.

Reply
Anonymous

Doncs si treballes a un entorn mèdic quan et costipis treballaràs a un entorn pèdic … i un entorn pèdic … fa mala olor d’entrada.

Reply
Anonymous

¿cómo? A ver, no entiendo lo que dices Pera.

Tú! Eh! … … Pedrooo! A ver, ¿Qué quiere decir esto?, No entiendo lo que dice Pere. Y mira mi entorno que cuatro ojos ven más que dos y no entiendo porqué mi entorno no va si lo copié de Pera … vale, vale, ya lo tengo, alguien me había apagado el pc.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.