Menu

Politono needle printah!!!

August 30, 2006 - fun
Navegant per links obscurs que em passa el madgoblin he pogut extreure un mp3 curios… és el soroll de la típica impressora d’agulles, jo el tinc possat per quan m’arriba un SMS al mòbil i queda de coña!! 😀

Els podeu baixar aqui (reduit) o aqui (full).

El link està extret d’una pàgina web on hi ha una impresora d’agulles amb paper continu infinit i una webcam apuntant a ell, i imprimeix tot el que li diem mitjançant un formulari web… que dius… pocafeina? dons si, però és un rato entretingut!! 😀

ostres m’arriba un petri-fax!!! 😀
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

spammer, go home! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.